Competition proposal

Ajankohtaiset | Current

Kunniamaininta Bentley ohjelmatalon ”Be Inspired” mallinnuskilpailussa

Kävin juuri Lontoossa Bentley ohjelmatalon järjestämästä kongressissa, jossa jaettiin myös Be Inspired mallinnuskilpailun palkinnot. Minäkin osallistuin, ja sain  ”honorary mentionin” ehdotuksellani Munch-museoksi Osloon. Se on ”transformaatio” kuvasta malliksi ja takaisin kuvaan museon seinällä. Kongressiin ja tilaisuuksiin Hilton hotelliin Lontoon keskustassa olivat tulleet huippumallintajat ympäri maailmaa, ja ehdotuksiin voi tutustua myöhemmin julkaistavan Bentleyn ”Be Inspired” katalogin avulla.
Tutustuin siten aika haasteelliseen mallintamiseen. Morphosis-ryhmä voitti rakennuksia koskevan palkinnon taidemuseoprojektillaan Teksasiin.  BIM ja generatiivinen suunnittelu (GC) olivat keskustelunaiheita kogressissa.arkkitehtuurin puolella.Tosin taustalla puheissa ”kummitteli” myös kilpailijan Rhinoceroksen  Grasshopper. Kehitys menee todella kovaa mallinnusrintamalla, ja uutena vaatimuksena on ollut avoinen koodin mahdollistama yhteisöllinen ohjelmistokehittely.

Honorary mention in 3D-Modeling Competition organized by Bentley software company

I  had just returned from the conference organized by Bentley software company. . This conference was a nice situation to meet colleagues and change opinions about our common topics and modern computational methods. Topics like BIM-methods and generative compoment GC development was discusswed. And then, more a nd more demand has been raised towards more open software structure and open code developers community.
As an active architectural designer I have used the modern computational methods for buildings and urban design over twenty years. The reason why I attended this conference was ”Be inspired” award nominations.  I succeeded to get a honorary mention award in the category of buildings.  Morphosis group won the first prize with an art museum project to Texas. Attached is my proposal for Munch museum to Oslo. It is a transformation process from Edward Munch painting to Munch art museum and back to painting again.